top of page
IMG-7517.jpg

OM OSS

Maurtua familie barnehage avd Edgren

Maurtua barnehage er en veletablert familiebarnehage beliggende idyllisk til på Risløkka i Bjerke bydel. 

Vi har egen hage, men bruker nærmiljøet flittig. Som for eksempel lekeplasser, Årvoll gård, Bjerkedalen,  biblioteket og skogen. I tillegg tar vi flere turer med t-banen og buss. Her kan nevnes Kampen økologiske barne-bondegård, bok-kino på litteraturhuset, Tøyenhagen, Frognerparken, teater og eventyrparken på Løren. 

Familiebarnehage er en barnehage drevet i et vanlig hjem, med egne lokaler i hjemlig atmosfære. Det er et pedagogisk tilrettelagt omsorgstilbud for de minste barna. Barnehagen er godkjent for 4 barn i alderen 0-3 år. Den driftes av assistent, barnehagelærer og styrer. Eier jobber selv 100% som assistent på stedet. 

Vi vektlegger alltid språkutvikling hos barna og fokuserer også mye på nysgjerrighet i forhold til detaljer og ting i nærmiljø. Vi er opptatt av barnas kosthold og serverer derfor innholdsrik mat til frokost, lunsj og ettermiddag. 

Maurtua ivaretar barnas behov for omsorg og lek samt fremmer læring. Dagenes innhold skal være allsidig, variert og tilpasset det enkelte barn og barnegruppen. Barns beste skal alltid være et overordnet mål. 

Barnehagen følger Oslos standard for tilvenning. Det kan du lese mer om her

Individuelle tilpasninger gjøres.

Vi følger Oslo kommunes satser for foreldrebetaling. 

Foreldreundersøkelsen ga Maurtua familiebarnehage avd Edgren toppscore med 5,0 på total tilfredshet, noe vi er veldig stolte av. Undersøkelsen viser at foreldrene er fornøyde på alle områder og det er et mål vi jobber for hver dag. Foreldreundersøkelsen

Åpningstider

07.30 - 16.30 

Om oss: About

MATTILBUD

Vi serverer innholdsrik mat til frokost, lunsj og middag. Barnehagen tilbyr som regel varm mat 5 dager i uken. Det blir også servert frukt og grønt til alle måltider.

Om oss: Tekst
bottom of page